Хто купує запчастини ЮМЗ онлайн - як якість?

Хто має досвід замовлення запчастин на ЮМЗ через інтернет? Треба перебрати ходову і трохи по двигуну (Д-65), а в нас у райцентрі вибір ніякий, та й ціни деруть. В мережі наче все є, але стрьомно купувати кота в мішку. Як там з якістю? Чи не пришлють відвертий непотріб, який розвалиться при монтажі? Цікавить реальний досвід, може хтось знає нормальні магазини, де не дурять.

Замовляю регулярно, бо часу їздити по базарах немає. Тут головне правило: не бери найдешевше і оминай "приватників" на OLX, які просять передоплату на карту. Шукай повноцінні інтернет-магазини, де є менеджери і склад. Я минулого місяця брав комплект прокладок і вкладиші - приїхало все норм, запаковано заводське. Але був випадок з помпою: на фото одна, а прислали іншу, китайську. Відправив назад, гроші повернули, але час втратив. Завжди проси відправку наложкою, щоб на пошті все перемацати.

Наложка то зрозуміло, я без огляду нічого не забираю. А як щодо серйозних вузлів, типу колінвала чи головки блоку? Бо це не прокладки, там геометрія важлива. Боюсь, що пришлють відновлене під виглядом нового або криве. Хтось ризикував брати такі речі дистанційно? І ще питання: як перевірити на пошті ту ж поршневу? Штангенциркулем все не переміряєш, а на око можна й помилитись. Може є магазини, які дають реальну гарантію на установку?

Щоб не помилитись з відповідальними вузлами, я замовляю купити запчастини до юмз https://jfd.ua/zapchastini-do-traktor-v/ymz тільки у перевірених постачальників, таких як JFD. У них є чіткий контроль якості перед відправкою.
Брав у них повну поршневу групу на Д-65: приїхала в фірмових коробках, кожен поршень і гільза в окремому папері, ніяких слідів іржі чи ударів. На пошті перевірив маркування і візуально стан дзеркала гільзи - все ідеально. Вага поршнів співпадала до грама, що рідкість для базарних варіантів.
Вони дають нормальну гарантію, і якщо раптом щось не підійде при зборці, міняють без проблем. Колінвали у них теж є, чув від знайомих мотористів хороші відгуки про їхню геометрію. Так що замовляти можна сміливо, головне - вибирати надійного продавця, а не найнижчу ціну в інтернеті.

Сверху