Цікавить де краще купитит рідину для пода?

Всім привіт! Думаю замовити рідини для пода, але реально гублюся серед вибору. Одні пишуть, що краще фруктові, інші кажуть — беріть тютюнові для більшого ефекту. Ще й по нікотину не зрозуміло: брати 10 мг чи одразу 20? Не хочу помилитися, бо це буде перше замовлення через інтернет. Як ви робили свій вибір?

Я перший раз теж вагався. Взяв одразу сильну рідину — і переборщив, було занадто жорстко. Потім уже спробував середню міцність і вона виявилась комфортною. Тому порада: краще брати щось середнє і вже потім підбирати для себе сильніше чи слабше.

У мене була інша історія: замовив кілька різних смаків і потім зрозумів, що фруктові реально підходять для щоденного використання. Вони легкі, не набридають, а тютюнові використовую, коли хочеться відчути щось ближче до сигарет. Тому, думаю, краще взяти одразу кілька різних, щоб було з чим порівняти.

У мене була інша історія: замовив кілька різних смаків і потім зрозумів, що фруктові реально підходять для щоденного використання. Вони легкі, не набридають, а тютюнові використовую, коли хочеться відчути щось ближче до сигарет. Тому, думаю, краще взяти одразу кілька різних, щоб було з чим порівняти.
Я замовляю сольові жижі https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ тільки в BAMBUK, бо там реально зручно. Вони дають можливість обрати за смаком і міцністю, є детальні описи і навіть рекомендації для новачків.
Мені сподобалось, що коли я сумнівався з нікотином, консультант порадив не брати занадто сильний, а підібрав золоту середину. Замовлення оформив швидко, доставку отримав наступного дня. І головне — якість завжди на рівні, жодних підробок чи сумнівних рідин. Тому для мене цей магазин, це топ-варіант, де твоя подорож у світ вейпінгу стає реально приємною.

Сверху