Чи варто робити КТ з контрастом у Києві?

Доброго дня всім! Лікар порадив пройти комп’ютерну томографію з контрастом, щоб уточнити стан мого шлунку та кишечника. Чесно кажучи, трохи хвилююся, бо не знаю, наскільки ця процедура безпечна і чи є якісь ризики. Також цікавить, як підготуватися до такого обстеження, чи потрібно здавати якісь аналізи заздалегідь. І звісно, питання ціни теж важливе – не хотілося б переплачувати, але й довіряти випадковим клінікам не хочу. Хтось проходив КТ з контрастом у Києві? Де краще звернутися і які особливості процедури? Буду вдячний за досвід та поради.

Я проходив цю процедуру кілька місяців тому, тож можу поділитися досвідом. Насамперед варто знати, що комп’ютерна томографія з контрастом — це безпечний і точний метод діагностики. Єдине, потрібно попередньо здати аналіз на креатинін, щоб перевірити роботу нирок, адже контраст може їх навантажувати. Також слід обов’язково повідомити лікаря, якщо у вас є алергія на йодовмісні препарати. Щодо вибору клініки — раджу звернути увагу на кт з контрастом київ ціна. У HBMedical процедуру проводять на сучасному томографі Siemens SOMATOM 2021 року, і там одразу включені всі необхідні витрати, тож не буде прихованих платежів. Я отримав результати в той самий день, і лікар зміг швидко скорегувати моє лікування. Раджу вам не відкладати, адже рання діагностика завжди ефективніша.

Сверху