Чи знижки на чорну п'ятницю?

Shreck

Новенький
Чи знижки на чорну п'ятницю цього року? Просто говорили, що перерви будуть через рік, а я ось не знаю і не стежив взагалі коли ця перерва буде. Не підкажете? А то я дуб, сосна в цьому всьому, дерево)

fflot

Новенький
У сенсі, чорна п'ятниця щороку і без перерв, це повне марення, такого просто бути не може, розумійте, що це вигода не тільки вам, інтернет магазинам не потрібен момент окупації, він і так відбувається.

Shreck

Новенький
Ви думаєте, що інтернет магазин відразу окупає чорну п'ятницю? Мені здається що зовсім не так, адже вони роблять за свій рахунок цей розпродаж, не за державну кишеню, це була б маячня.

fflot

Новенький
Чи знижки на чорну п'ятницю цього року? Просто говорили, що перерви будуть через рік, а я ось не знаю і не стежив взагалі коли ця перерва буде. Не підкажете? А то я дуб, сосна в цьому всьому, дерево)
Ви не розумієте просто в цьому небагато, вони по-любому отримують також непогану вигоду, але розумійте, що не таку велику вони також платять невеликий відсоток за знижку.

Раджу брати участь у чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html перерв у них немає, вона щороку і це не обговорюється) Я ось особисто вже як людина яка в ній бере участь не перший рік, говорю вам з точністю!) Можете навіть перевірити цю інформацію в інтернеті, ось наприклад інтернет магазин Комфі вже почав відлік часу на початок цієї розпродажу.

Сверху