Що придумати з підстилкою в сараї?

Шановні форумчани, допоможіть порадою. Маємо маленьку ферму, тримаємо кіз, качок і гусей. Підстилка швидко стає мокрою, від цього ще й почалися проблеми з лапами у птиці. Потрібно щось, що буде працювати постійно, а не тільки на день-два. Чув про спеціальні біодобавки до підстилки, але не знаю, які саме вибрати.

У мене аналогічна ситуація була з вівцями й гусями. Уже давно користуюсь продукцією Водограй https://vodograi.org/shop/bakterii-dlya-podstilki/ в них якраз є ефективні бактерії для тваринницької підстилки. Дуже добре працює в умовах, коли в приміщенні сиро й немає гарної вентиляції. Не просто зменшує вологість, а реально підтримує мікроклімат. У птиці й копитних здоров'я краще стало. Щиро рекомендую спробувати — це одне з найкращих рішень, яке ми запровадили на нашій фермі.

Шановні форумчани, допоможіть порадою. Маємо маленьку ферму, тримаємо кіз, качок і гусей. Підстилка швидко стає мокрою, від цього ще й почалися проблеми з лапами у птиці. Потрібно щось, що буде працювати постійно, а не тільки на день-два. Чув про спеціальні біодобавки до підстилки, але не знаю, які саме вибрати.
Від себе можу порадити використовувати деревну стружку або тирсу. Вона добре вбирає вологу, а також є природним антисептиком для пташок. Але біодобавки теж хороший варіант, якщо хочеш більш довготривалий ефект

Сверху