Яку клавіатуру краще купити?

Shreck

Новенький
Всім привіт! Мені потрібна нова клавіатура для мого комп'ютера, але не можу визначитися, яку саме вибрати. Будь ласка, порекомендуйте мені якісну клавіатуру і підкажіть інтернет-магазин, де можна придбати її за вигідною ціною.

fflot

Новенький
Зараз на ринку існує широкий вибір клавіатур, починаючи з простих моделей і закінчуючи спеціалізованими для геймінгу. Особисто мені особливо подобаються клавіатури з кольоровим підсвічуванням, саме таку я придбав собі. Я можу порекомендувати магазин, де я її придбав.

Shreck

Новенький
У мене була дуже проста клавіатура, проте внаслідок випадкового проливання кави на неї, багато кнопок тепер несправні. Якщо можеш, розкажи, яку саме клавіатуру використовуєш ти, і надай, будь ласка, посилання на магазин, де можна придбати таку. Заздалегідь дякую за допомогу!

fflot

Новенький
Я собі купував клавіатуру Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard USB UKR https://telemart.ua/ua/keyboards/ в інтернет-магазині Telemart і можу заявити, що вона повністю задовольнила мої очікування. Дизайн клавіатури вражає, а якість виготовлення висока. Клавіші мають чудову тактильну віддачу та рівний хід, що забезпечує комфортний і приємний набір тексту. Крім того, клавіатура має підсвічування, яке додає стиль та дозволяє зручно працювати в темних приміщеннях.

Управління гучністю та мультимедійними функціями розташоване дуже зручно. Окремо хочу відзначити можливість програмування окремих кнопок для виконання специфічних дій, це було особливо цінно для мене.

logitech-g213-prodigy-gaming-keyboard-usb-ukr-920-010740-black.jpg

по клавіатурі краще брати бездротову, вона зручніше, що стосується бренду то ЛОДЖЕСТІК сама перевіряла і дуже задоволена. Пошукайте в інтернеті і в розетці вона була в продажу

Сверху