Які найкращі марки авто з Кореї у 2025 році

Хлопці, хто шарить, підкажіть, які марки авто з Кореї реально варті уваги у 2025? Дивлюсь у бік Hyundai, але може вже є щось новеньке, про що ще мало хто знає? Бюджет середній, хочу щось надійне та з гарною комплектацією.

DJonn

Active member
Я два роки катаюсь на KIA Sportage, а брат нещодавно взяв Hyundai Palisade з Кореї - шикарна машина! У 2025 році в топі точно Hyundai Tucson, Santa Fe, KIA Sorento, а ще Genesis GV70 - це вже клас люкс. Корея дає реально якість за нормальну ціну. Комплектації жирні, пробіг мінімальний, і ціни нижчі, ніж у Європі. Якщо брати з Кореї, то точно вигідно, але треба нормальний сервіс, бо сам запаришся.

Дякую! Якраз розглядала Tucson і GV70, але Genesis якось трохи вище мого бюджету. Хоча наче вживані моделі з аукціонів ще по норм ціні. До речі, цікаво, як щодо дизельних варіантів? Кажуть, вони на Корею дуже популярні, і ресурс у них довгий. Правда, чи теж усе залежить від пробігу та догляду?

Дякую! Якраз розглядала Tucson і GV70, але Genesis якось трохи вище мого бюджету. Хоча наче вживані моделі з аукціонів ще по норм ціні. До речі, цікаво, як щодо дизельних варіантів? Кажуть, вони на Корею дуже популярні, і ресурс у них довгий. Правда, чи теж усе залежить від пробігу та догляду?
Якщо реально хочеш авто з Кореї і не витрачати нерви, раджу глянути на Bex Auto, в них вибір дуже великий, є і під замовлення, і вже в Україні. Там можна знайти Hyundai Palisade, Tucson, Kia Sorento, навіть Genesis - у стані як з салону, і ціни приємні. Я кілька разів допомагав знайомим брати через них, все чітко: допомагають із підбором, перевіряють пробіг, історію, і привозять уже повністю оформлене авто. У 2025 році особливо вигідно, бо курс тримається стабільно, і ринок Кореї зараз найкраще співвідношення ціна-якість дає. Якщо не хочеш натрапити на “кота в мішку”, краще звернутись до тих, хто в темі давно.

Сверху