Які системи захисту магазину реально працюють?

Привіт усім. У мене питання до власників магазинів або тих, хто вже стикалися з охороною комерційної нерухомості. Ми відкрили невеликий магазин у Києві, і останнім часом почали хвилюватися через випадки крадіжок у сусідніх точках. Поки що пробуємо спостерігати та надіятися на самопильність продавців, але це не дає повного спокою. Цікавить, які системи захисту реально працюють, що можна підключити недорого і водночас ефективно, щоб убезпечити магазин і товар?

Я тебе дуже добре розумію! У нас був схожий досвід: спочатку думали, що камер та сигналізації вистачить, але одного разу прямо вночі хтось спробував увійти. Ми ледь не втратили товар. Після цього почали шукати більш комплексне рішення: сигналізація плюс тривожна кнопка та можливість контролювати все через телефон. Це реально дає відчуття, що у разі небезпеки можна швидко викликати допомогу, і не залишати магазин сам на сам із проблемою.

Дякую, дуже цінна інформація! А скажи, будь ласка, яка саме сигналізація у вас підключена і як працює тривожна кнопка? Чи потрібно постійно бути онлайн у телефоні, чи система реагує сама? Просто не хочу переплачувати за зайві функції, але водночас хочу бути впевнена, що магазин під контролем.

Ми підключили комплексне рішення від охоронної компанії OIB https://oib.com.ua/ , і це справді змінило ситуацію. У нас є мобільний додаток «Поруч», який дозволяє миттєво викликати допомогу в екстреній ситуації. Достатньо натиснути кнопку «SOS» на смартфоні, і сигнал тривоги разом з вашими GPS-координатами передається на пульт охорони. Це означає, що найближча група швидкого реагування виїжджає до вас за лічені хвилини — зазвичай менше ніж за 5 хвилин. Це не просто сигналізація, а реальний захист, який працює, коли це потрібно найбільше. Я вже не уявляю, як ми обходилися без цього раніше. Тепер я спокійний, бо знаю, що в разі небезпеки допомога буде поруч.

Сверху