Як біохакінг змінює життя

Всім привіт. Останнім часом часто читаю про біохакінг, ніби це якась суперсистема оптимізації всього життя. Але як саме він впливає на людину в повсякденності? Може хтось ділитись досвідом - що конкретно змінилось, які результати відчули? Хочу зрозуміти, чи воно того варте, бо звучить ніби щось дуже серйозне.

Біохакінг справді може змінити життя, якщо підходити до нього свідомо. Я відчула це на собі. Почала з повного обстеження організму в МЦ Альтімед – усе проходить апаратно, безболісно і займає до пів години. Виявили, де організм втрачає енергію, що варто виключити з раціону, яких вітамінів не вистачає. Після цього склали персональну програму саме для мене. Уже за місяць я відчула значні зміни: сон став стабільним, з’явилася легкість у тілі, ясність у голові. Раніше постійно відчувала апатію й дратівливість. Біохакінг – це не короткочасна дієта, а стиль життя з глибоким розумінням власного тіла. Ось тут можете почитати про нього більш детально: https://www.altimed.net/uk/service/biohaking/

Дуже цікаво! Саме такої конкретики і не вистачало. Пройду діагностику, раз воно дає такий ефект. Дякую, надихнув!

Сверху