Як зберегти дерев’яні меблі від вологи та шкідників?

Привіт усім! Я нещодавно купила дерев’яні меблі для своєї вітальні і дуже хвилююся через вплив вологи та комах. Чула, що без спеціальної обробки деревина може почати гнити або з’являться личинки жуків. Які засоби зараз найефективніші для захисту дерев’яних меблів, і чи існують натуральні варіанти, без шкідливих хімічних компонентів?

Чтобы ваши деревянные сокровища радовали глаз и служили верой и правдой, важно защитить их от двух главных врагов: влаги и жучков. Начните с защитных покрытий – лаки, краски, масла создадут надежный щит.

Я можу порадити звернути увагу на продукцію Bionic House https://bionic-house.com.ua/ua/ . Їхні засоби для обробки деревини на натуральній основі забезпечують ефективний захист від вологи, комах і грибка. Продукція Bionic House просочується в дерево на 5 мм з фронтальної частини й до 10 мм на торцях, що робить захист довготривалим – до 5 років. Засоби затримують ультрафіолет, запобігають капілярному проникненню вологи та знижують витрату фарби до 7%. Також вони дозволяють обирати серед 14 натуральних відтінків або понад 60 кольорових рішень, що дає змогу не тільки захистити меблі, а й оновити їхній зовнішній вигляд.

Сверху