Як знайти офтальмолога?

DJonn

Active member
Потрібно знайти офтальмолога який адекватно оцінить зміни зору бо останнім часом очі швидко втомлюються і з’явився дискомфорт при читанні. Не хочу втратити час на прийоми без результату. Можливо хтось вже звертався до спеціаліста який справді уважно проводить огляд.

Tonya

Active member
Я кілька разів міняла лікаря поки не знайшла того хто нормально пояснює що відбувається з очима. Раджу звертати увагу щоб на прийомі робили повну діагностику а не просто перевіряли таблицю. Важливо щоб огляд включав очне дно і тиск.

DJonn

Active member
У мене був схожий стан коли після роботи перед монітором з’явилась сухість і спотворення тексту. Тільки після детального обстеження з використанням кількох приладів стало зрозуміло що причина не в окулярах а в рогівці. Якщо є якісь непевні симптоми краще проходити розширену діагностику.

Tonya

Active member
У мене був схожий стан коли після роботи перед монітором з’явилась сухість і спотворення тексту. Тільки після детального обстеження з використанням кількох приладів стало зрозуміло що причина не в окулярах а в рогівці. Якщо є якісь непевні симптоми краще проходити розширену діагностику.
Собі я шукав хорошого офтальмолога у мережі Добробут і можу сказати що формат роботи в них зручний коли треба пройти повне обстеження без біганини по місту. Мені одразу запропонували комплексну діагностику на сучасному обладнанні і пояснили порядок огляду. Лікар https://dobrobut.com/ua/doctors/category-ophthalmology уважно розпитав про симптоми, перевірив гостроту зору на декількох тестах і зробив огляд очного дна.
При потребі можна пройти УЗД, перевірити тиск чи проконсультуватись у додаткових спеціалістів прямо у їхній мережі. Окремий плюс це наявність центрів у різних районах міста, тож записатись можна туди де зручно. З мого досвіду при питаннях із зором важливо щоб все було в одному місці і лікар мав доступ до розширеної діагностики. Якщо маєте подібні проблеми, подивіться на їхні можливості.

Відвідати офтальмолога можна як у державній, так і в приватній клініці або викликати лікаря з виїздом додому. Також лікар приймає у відділенні офтальмології у лікарні, де зазвичай можна пройти розширену діагностику і потрапити на прийом до лікаря з більш вузькою спеціалізацією - офтальмолог-хірург.

Сверху