Як підтримати травлення під час відпустки

Нещодавно задумався, як уникнути проблем зі шлунком під час відряджень і відпусток. Коли їм не вдома, організм реагує здуттям і важкістю, і я не хочу, щоб це псувало відпочинок чи роботу. У магазинах бачив різні дієтичні добавки, які обіцяють покращити травлення, виведення токсинів та обмін речовин, але не розумію, чи вони реально працюють. Хтось пробував щось подібне? Цікавить ефект саме під час змін харчування та подорожей.

Ти не уявляєш, як я зрадів, коли спробував перший раз таку штуку! Я сам не раз страждав від того, що на нових маршрутах або в готелі після вечері з’являлася важкість у животі. А тут взяв стік однієї добавки — і бац! Легкість, немає здуття, немає відчуття, що «перевантажив» шлунок. Просто кайф! Ще й зручно брати з собою, кидаєш у сумку і використовуєш у будь-який момент. Мені реально сподобалося, що це працює м’яко, без різкого стрибка, як кава чи енергетик.

Дякую, дуже корисно. Цікаво, що ти кажеш, бо я теж хотів знайти щось, що реально допомагає, а не просто на словах. А ти можеш сказати, що саме використовував? Бо я бачу багато варіантів на полицях, і хочу вибрати щось перевірене, а не експериментувати на власному організмі.

Так, можу порадити конкретно. Це був антидот гель Baum Pharm зі смаком полуниці https://maudau.com.ua/product/antydot-hel-zi-smakom-polunytsi-stiky-20-baum-farm Чесно, я відчув різницю одразу. Він містить кремній діоксид та інулін, що допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, покращує обмін речовин і виводить токсини з організму. Особливо круто у подорожах: харчування може бути будь-яким, а організм реагує спокійно, без важкості та здуття. Формат стіків дуже зручний — можна взяти в сумку, вкинути до кишені і користуватися за потребою. І ще плюс — смак полуниці приємний, а не як у багатьох добавок із дивним післясмаком. Для мене це реально рятівник під час відряджень і відпусток, коли хочеться насолоджуватися їжею без дискомфорту.

Сверху