Як стати гарним HR-менеджером?

Мене цікавить таке питання - як стати хорошим HR-менеджером? Давно хочу попробувати свої сили в цій професії, але не знаю з чого починати навчання. Хто мені може допомогти в цьому питанні?

Для успіху в HR-менеджменті потрібно багато якостей. Перш за все, бути емпатичним та вміти слухати співрозмовника. Розвивати комунікативні навички і здатність побудувати довіру з колегами. Також важливо володіти аналітичним мисленням та вміти приймати об'єктивні рішення. Розуміння бізнес-процесів та технологій теж допомагає. І, звичайно, постійне навчання і самовдосконалення. Таким чином, зібравши ці риси, ти зможеш стати вдалим HR-менеджером. Успіхів!

Щиро дякую за таку детальну відповідь, може ви зможете підказати на які курси варто записатися, щоб отримати таку професію. Дивлюся ви знаєтеся на цьому питанні. Це просто чудово!

Можу вам порадити ось тут https://mc.today/uk/perevirena-stra...hera-yak-stati-zirkoyu-svoyeyi-spetsialnosti/ почитати про стратегію персонального брендування для HR-менеджера. Там кроками розписано, що робити і в якій послідовності.
Ще хочу запропонувати вам звернутися в український освітній онлайн-хаб Changers, щоб опанувати таку сучасну професію. І звичайно ж не забувайте про саморозвиток, відвідуйте тренінги, спілкуйтеся зі спільнотою HR-професіоналів, просувайте свій бренд за допомогою соціальних мереж як LinkedIn, Twitter, Facebook. І у вас все вийде!

Сверху