Як убезпечити квартиру, якщо часто у відрядженнях? Потрібна порада

Дівчата й хлопці, підкажіть, будь ласка, хто як захищає свою квартиру, коли часто буває відсутній? Я останнім часом постійно у відрядженнях — можу по тижню не з’являтись вдома. Після того, як у сусідів на поверсі зламали двері серед білого дня, реально не по собі. Звичайні замки — це так собі захист, у соцмережах кажуть, що все відкривається за 5 хвилин. Я задумалась про сигналізацію, але взагалі не уявляю, як це працює, хто її ставить, як підключають. Дуже страшно залишати квартиру без нагляду, особливо коли все майно й документи вдома. Може, хтось вже проходив через це?

Я теж через таке пройшла, тому добре тебе розумію. У мене чоловік моряк, буває по 4 місяці в рейсі, а я з малим їду до мами в інше місто. І щоразу, коли залишала квартиру, у мене був страх, що щось трапиться. Зрештою наважилась і встановила охоронну систему. Нічого складного — приїхали фахівці, усе підключили, встановили датчики, навіть двері підсилили. Тепер хоча б є відчуття захищеності. А ще вони підключають до пульта — тобто якщо щось станеться, то охорона миттєво виїжджає. Я дуже задоволена, тільки шкодую, що не зробила це раніше.

Дякую, що підняли тему — вона зараз як ніколи актуальна. Я сам нещодавно повернувся з відпустки, а виявилось, що намагались зламати вікно на кухні. Добре, що спрацювала решітка, але було дуже неприємно. Після цього не роздумував — одразу почав шукати охоронну компанію. Мені важливо, щоб усе працювало без збоїв: сигналізація, датчики руху, оповіщення на телефон і головне — щоб була оперативна реакція, якщо раптом тривога. Але важко вибрати, бо на ринку багато пропозицій, а хто як працює — не завжди зрозумієш. Тому буду вдячний за рекомендації.

Я користуюсь послугами компанії, яка реально знається на охороні квартир — це "Охорона і Безпека" https://oib.com.ua/Вони професійно займаються встановленням сигналізацій, датчиків на рух, дим і відкриття дверей. Що найважливіше — все підключається до пульта централізованого спостереження. Тобто якщо хтось намагається зайти чи щось трапляється — миттєво їде група реагування. Реально працює: був випадок, коли дитина випадково натисла тривожну кнопку, і хлопці приїхали через 4 хвилини. Вони також ставлять охоронні кнопки, трекери, камери — якщо треба, зроблять "під ключ". А ще в них зручний сайт, можна подивитись всі послуги, ціни й залишити заявку онлайн. Для мене це не просто сигналізація — це спокій за майно й рідних. Раджу всім, хто хоче дійсно захистити свою оселю.

Сверху