ЖК Старт ул. Шолуденко, 30

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    0

Nelli

Новостройки Украины
#1
27597.jpg 27610.jpg
Объект: ЖК Старт

Адрес: г. Киев,Шевченковский р-н ул. Шолуденко, 30


Ссылки:

::: Официальный сайт проекта ЖК Старт

::: Информация про комплекс и покупку квартиры в ЖК Стар портале

О комплексе:

Класс комфорт

Домов 2

Этажность 10-26

Технология строительства монолитно-каркасная

Стены кирпич

Утепление минеральная вата

Отопление централизованное

Высота потолков 2.7 м

Паркинг подземный (272 паркоместа, с лифтом)

Состояние квартиры без отделки

Закрытая территория от авто и посторонних
 

Nelli

Новостройки Украины
#5
Ход строительства Жилого Комплекса
30.07.2019
Point 1.1: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху. Розпочато роботи з улаштування плити перекриття.
Point 1.2: завершено влаштування фундаментної плити. Розпочато влаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху.
Point 1.3: завершено влаштування пальового поля. Розпочато влаштування фундаментної плити.
Point 1.4: завершено влаштування пальового поля і фундаментної плити. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху.
Point 2.1, 2.2 2.3: розпочато роботи з улаштування пальового поля.
 

Nelli

Новостройки Украины
#6
Ход строительства Жилого Комплекса
30.08.2019
Point 1.1: завершено роботи з улаштування плити перекриття цокольного поверху. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів 1-го поверху.
Point 1.2: завершено влаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху. Продовжуються роботи з улаштування плити перекриття цокольного поверху.
Point 1.3: продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити.
Point 1.4: продовжуються роботи з улаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху.
Point 2.1, 2.2, 2.3: продовжуються роботи з улаштування пальового поля.
 

Nelli

Новостройки Украины
#7
Ход строительства Жилого Комплекса
26.09.2019
Point 1.1: завершено улаштування елементів 1-го та 2-го поверхів Розпочато улаштування вертикальних елементів 3-го поверху.
Point 1.2: завершено роботи з улаштування плити перекриття цокольного поверху. Продовжується влаштування вертикальних елементів та плити перекриття 1-го поверху.
Point 1.3: завершено роботи з улаштування фундаментної плити. Розпочато влаштування вертикальних елементів 1-го поверху.
Point 1.4: завершуються роботи з улаштування вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху.
Point 2.1, 2.2, 2.3: завершено роботи з улаштування пальового поля. Розпочато влаштування фундаментної плити.
Продовжуються роботи з улаштування паль під паркінг та дитячий садок.
 

Nelli

Новостройки Украины
#8
Ход строительства Жилого Комплекса
30.11.2019
Point 1.1: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 3-го поверху. Виконується влаштування вертикальних елементів та плити перекриття 4-го поверху та підготовка до влаштування вертикальних елементів 5-го поверху. Розпочато влаштування цегляної кладки 1-го та 2-го поверхів.
Point 1.2: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 1-го та 2-го поверхів. Виконується влаштування вертикальних елементів 3-го поверху.
Point 1.3: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 1-го та 2-го поверхів. Виконується влаштування вертикальних елементів та плити перекриття 3-го поверху.
Point 1.4: завершено влаштування фундаментної плити та вертикальних елементів паркінгу та цокольного поверху. Завершується влаштування вертикальних елементів та плити перекриття 1-го поверху. Відбувається підготовка до влаштування вертикальних елементів 2-го поверху.
Point 2.1: виконуються роботи з випробування дослідних кущів.
Point 2.2: продовжуються роботи з улаштування пальового поля.
Point 2.3: розпочато роботи з улаштування фундаментної плити.
Продовжуються роботи з улаштування паль під паркінг та дитячий садок.
 

Nelli

Новостройки Украины
#9
Ход строительства Жилого Комплекса
26.11.2019
Point 1.1: виконується влаштування цегляної кладки на рівні 3-го поверху. Завершено роботи з улаштування плити перекриття 5-го поверху. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів 6-го поверху.
Point 1.2: завершено роботи по влаштуванню плити перекриття 4-го поверху. Виконується влаштування цегляної кладки на рівні 1-го поверху. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів 5-го поверху.
Point 1.3:
завершено роботи з улаштування плити перекриття 4-го поверху. Виконується влаштування цегляної кладки на рівні 1-го поверху. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів 5-го поверху.
Point 1.4: завершено роботи з улаштування плити перекриття 3-го поверху.
Point 2.1: розпочато роботи з улаштування пальового поля.
Point 2.2: завершено роботи з улаштування пальового поля. Розпочато роботи з влаштування фундаментної плити.
Point 2.3: завершено роботи з улаштування фундаментної плити. Розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів цокольного поверху.
Продовжуються роботи з улаштування паль під паркінг та дитячий садок.
 

Nelli

Новостройки Украины
#10
Ход строительства Жилого Комплекса
29.01.2020
Point 1.1: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 8-го поверху. Виконуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 5-го поверху. Розпочато роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції.
Point 1.2: розпочато роботи з улаштування плити перекриття на рівні 7-го поверху. Продовжуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 4-го поверху. Розпочато роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції.
Point 1.3: завершено роботи з улаштування плити перекриття на рівні 8-го поверху. Продовжуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 3-го поверху.
Point 1.4: виконується влаштування плити перекриття на рівні 7-го поверху.
Point 2.1: завершено роботи з улаштування пальового поля. Розпочато влаштування фундаментної плити.
Point 2.2: завершено роботи з улаштування фундаментної плити. Виконується влаштування вертикальних елементів цокольного поверху.
Point 2.3: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів 1-го поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#11
Ход строительства Жилого Комплекса
27.04.2020
Point 1.1: завершуються роботи з улаштування плити перекриття 12-го поверху. Розпочато роботи з армування та улаштування вертикальних елементів на рівні 13-го поверху. Виконуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 9-го поверху. Розпочались роботи з монтажу вікон на рівні 3 поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції. Виконуються електромонтажні роботи.
Point 1.2: завершуються роботи з улаштування плити перекриття 11-го поверху. Виконуються роботи з армування та улаштування вертикальних елементів на рівні 12-го поверху. Продовжуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 9-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції. Виконуються електромонтажні роботи.
Point 1.3: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 13-го поверху. Розпочато роботи з армування та улаштування вертикальних елементів на рівні 14-го поверху. Продовжуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 9-го поверху. Розпочато роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції.
Point 1.4: завершуються роботи з улаштування плити перекриття 11-го поверху. Розпочато роботи з армування та улаштування парапету. Виконуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 9-го поверху. Виконуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції.
Point 2.1: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів цокольного поверху. Виконуються роботи з улаштування плити перекриття цокольного поверху та вертикальних елементів 1-го поверху.
Point 2.2: завершено роботи з улаштування плити перекриття 3-го поверху. Виконується улаштування вертикальних елементів на рівні 4-го поверху.
Point 2.3: Виконується улаштування вертикальних елементів на рівні 4-го поверху. Розпочато роботи з улаштування плити перекриття 4-го поверху.
Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінга та дитячого садка.
Виконуються роботи з улаштування паль та фундаментної плити торгового центру.
 

Nelli

Новостройки Украины
#12
Ход строительства Жилого Комплекса
26.06.2020
Point 1.1: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів 17-го поверху. Виконується улаштування цегляної кладки на рівні 12-го поверху. Виконуються роботи з монтажу вікон на рівні 10-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції, електромонтажні роботи.
Point 1.2: виконується улаштування плити перекриття 15-го поверху. Виконується улаштування цегляної кладки на рівні 12-го поверху. Виконуються роботи з монтажу вікон на рівні 10-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції, електромонтажні роботи.
Point 1.3: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів останнього поверху. Виконується улаштування цегляної кладки на рівні 12-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції, електромонтажні роботи. Розпочато роботи з монтажу вікон на рівні 2-го поверху.
Point 1.4: Виконується влаштування цегляної кладки останнього поверху. Продовжуються роботи з прокладання інженерних систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції, електромонтажні роботи.
Point 2.1: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 3-го поверху.
Point 2.2: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 7-го поверху.
Point 2.3: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 7-го поверху.
Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінга та дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#13
Ход строительства Жилого Комплекса
25.09.2020
Point 1.1: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 23-го поверху. Виконується улаштування плити перекриття 23-го поверху. Улаштування цегляної кладки на рівні 20-го поверху. Виконуються роботи з монтажу вікон та з прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи, влаштування гіпсової штукатурки та цементно-піщаної стяжки.
Point 1.2, Point 1.3, Point 1.4: виконуються роботи з улаштування цегляної кладки на останніх поверхах. Продовжуються роботи з монтажу вікон та з прокладання внутрішніх інженерних мереж. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи, влаштування гіпсової штукатурки та цементно-піщаної стяжки.

Point 2.1: виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття на рівні 11-го поверху. Улаштування цегляної кладки на рівні 5-го поверху.
Point 2.2, Point 2.3: завершено роботи з улаштування вертикальних елементів на рівні 11-го поверху. Улаштування цегляної кладки на рівні 5-го поверху.

Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінгу та дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#14
Ход строительства Жилого Комплекса
26.01.2021
Point 1.1: виконуються роботи з монтажу вікон, улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка.

Point 1.2: завершуються роботи з цегляної кладки на останніх поверхах. Продовжуються роботи з монтажу вікон, улаштування фасаду та з прокладання внутрішніх інженерних мереж. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Монтаж ліфтового обладнання.

Point 1.3, Point 1.4: завершено роботи з монтажу віконних конструкцій. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Влаштування покрівлі та фасаду, монтаж ліфтового обладнання, технічних дверей та кронштейнів для кондиціонерів.


Point 2.1:
розпочато роботи з улаштування вертикальних елементів 18-го поверху. Цегляна кладка на рівні 14-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж.

Point 2.2: Продовжуються роботи з улаштування цегляної кладки на рівні 13-го поверху, прокладання внутрішніх інженерних мереж та монтаж вікон.

Point 2.3:
завершуються роботи з улаштування плити перекриття на рівні 19-го поверху. Цегляна кладка на рівні 11-го поверху. Розпочато роботи з монтажу віконних конструкцій.


Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінгу та дитячого садка.

Виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 1-го поверху ТРЦ.
 
#15
Предлагаю услуги в сфере дизайна интерьера! Создам БЮДЖЕТНЫЙ дизайн в стиле сканди, лофт, бохо, минимализм. Тел. +38 098 678 61 42
 

Nelli

Новостройки Украины
#16
Ход строительства Жилого Комплекса
22.02.2021
Point 1.1: завершуються роботи з цегляної кладки на останніх поверхах. Виконуються роботи з монтажу вікон, улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Розпочато монтаж ліфтового обладнання, квартирних та технічних дверей.

Point 1.2: завершуються роботи з цегляної кладки на останніх поверхах. Продовжуються роботи з монтажу вікон, улаштування навісного та контактного фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Монтаж ліфтового обладнання, огородження сходів та загальних балконів, технічних дверей.

Point 1.3: завершено роботи з влаштування декоративних елементів покрівлі. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Влаштування фасаду, монтаж ліфтового обладнання, технічних дверей та кронштейнів для кондиціонерів.

Point 1.4: завершено роботи з монтажу віконних конструкцій. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Продовжуються роботи з влаштування покрівлі, оздоблення цокольного поверху, монтаж ліфтового обладнання, огородження сходів та загальних балконів, технічних та квартирних дверей.

Point 2.1:
завершуються роботи з улаштування плити перекриття останнього поверху. Цегляна кладка на рівні 14-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон та оздоблення цокольного поверху.

Point 2.2:
завершуються роботи з улаштування покрівлі. Цегляна кладка на рівні 14-го поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон.

Point 2.3:
виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів 21-го поверху . Цегляна кладка на рівні 14-го поверху. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій.


Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінгу та дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#17
Ход строительства Жилого Комплекса
28.04.2021
Point 1.1: виконуються роботи з улаштування покрівлі. Завершуються роботи з монтажу вікон та оздоблення підвалів. Продовжується улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Продовжується монтаж ліфтового обладнання, квартирних та технічних дверей, огороджень сходових клітин та загальних балконів.

Point 1.2, 1.3, 1.4: завершуються роботи з улаштування покрівлі, монтажу вікон та ліфтового обладнання, огородження сходів та загальних балконів. Виконуються роботи з улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж. Продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка.

Point 2.1:
цегляна кладка на рівні останнього поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон, огородження сходів та загальних балконів, оздоблення цокольного поверху. Розпочато підготовчі роботи з монтажу фасаду.

Point 2.2:
цегляна кладка та влаштування гіпсової штукатурки на рівні останнього поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон та ліфтового обладнання. Розпочато підготовчі роботи з монтажу фасаду.

Point 2.3:
виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів 24-го поверху . Цегляна кладка на рівні 19-го поверху. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій, прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон. Розпочато підготовчі роботи з монтажу фасаду.


Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінгу та дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#18
Ход строительства Жилого Комплекса
25.05.2021
Point 1.1: завершено улаштування декоративних елементів покрівлі. Завершуються роботи з монтажу вікон та оздоблення підвалів. Продовжується улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Продовжується монтаж ліфтового обладнання, квартирних та технічних дверей, огороджень сходових клітин та загальних балконів.

Point 1.2, 1.3, 1.4: завершено роботи з улаштування покрівлі та її декоративних елементів, завершуються роботи з монтажу вікон та ліфтового обладнання, огородження сходів та загальних балконів, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка. Виконуються роботи з улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж.

Point 2.1:
завершено влаштування декоративних елементів покрівлі. Завершуються роботи з цегляної кладки та оздоблення місць загального користування на рівні останнього житлового поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон, огородження сходів та загальних балконів, оздоблення цокольного поверху. Виконуються роботи з монтажу фасаду.

Point 2.2:
цегляна кладка та влаштування гіпсової штукатурки на рівні останнього житлового поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон, фасаду та ліфтового обладнання, оздоблення цокольного поверху.

Point 2.3:
завершено роботи з улаштування плити перекриття24-го поверху . Цегляна кладка на рівні 23-го поверху. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій, прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж фасаду та огородження сходів.


Продовжуються роботи з улаштування фундаментної плити паркінгу та дитячого садка.

Виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів та плити перекриття 2-го поверху ТРЦ.
 

Nelli

Новостройки Украины
#19
Ход строительства Жилого Комплекса
24.06.2021
Point 1.1: завершуються роботи з монтажу вікон та оздоблення підвалів, монтаж ліфтового обладнання, квартирних та технічних дверей, огороджень сходових клітин та загальних балконів. Продовжується улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка на останньому поверсі.

Point 1.2: завершуються електромонтажні роботи, оздоблення місць загального користування та улаштування цементно-піщаної стяжки в квартирах, монтаж ліфтового обладнання та фасаду.

Point 1.3, 1.4:
завершено роботи з монтажу вікон та ліфтового обладнання, огородження сходів та загальних балконів. Завершуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка на останніх поверхах, улаштування фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж.

Point 2.1:
завершуються роботи з цегляної кладки та оздоблення місць загального користування на рівні останнього житлового поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон, огородження сходів та загальних балконів, оздоблення цокольного поверху. Виконуються роботи з монтажу фасаду.

Point 2.2:
цегляна кладка, цементно-піщана стяжка та влаштування гіпсової штукатурки на рівні останнього поверху. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж вікон, фасаду та ліфтового обладнання, оздоблення цокольного поверху.

Point 2.3:
завершено роботи з улаштування плити перекриття 26-го поверху . Цегляна кладка на рівні 25-го поверху. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій, прокладання внутрішніх інженерних мереж, монтаж фасаду та огородження сходів. Розпочато улаштування цементно-піщаної стяжки на рівні 3-го поверху.


Продовжуються роботи з улаштування плити перекриття паркінгу та вертикальних елементів та плити перекриття 2-го поверху ТРЦ.
 

Nelli

Новостройки Украины
#20
Ход строительства Жилого Комплекса
30.07.2021
Point 1.1: виконується оздоблення фасаду. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка на останньому поверсі. Продовжується прокладання внутрішніх інженерних мереж, обладнання огороджень сходових клітин та холодних переходів.
Point 1.2: виконується оздоблення фасаду. Виконується оздоблення місць загального користування та улаштування цементно-піщаної стяжки в квартирах, монтаж ліфтового обладнання.
Point 1.3, 1.4: завершується оздоблення фасаду. Виконуються внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, в квартирах - цементно-піщана стяжка на останніх поверхах, прокладання внутрішніх інженерних мереж.
Point 2.1: виконуються роботи з оздоблення фасаду. Завершуються роботи з цегляної кладки на рівні останнього житлового поверху. Виконуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, огородження сходів та холодних переходів.
Point 2.2: виконуються роботи з утеплення фасаду. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж та ліфтового обладнання, оздоблення цокольного поверху. Виконується монтаж вікон.
Point 2.3: виконується монтаж вікон. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж та огородження сходів. Виконується улаштування цементно-піщаної стяжки на рівні 16-го поверху.
Продовжуються роботи з улаштування паркінгу та ТРЦ.
 
Сверху