Ви пишете питання які зараз не мають значення, які проблеми були, відповідь у тому, що я чудово живу у своїй квартирі і проблем ніяких немає, якщо вони були - то їх вирішували, коли ми ще купляли квартиру то бучили, як будують всі новобудови, та всюди є якісь питання. Якщо вас цікавить чи надійний забудовник - так надійний, всі будинки готові, що там пишуть не важливо, є факти, якщо про них нікому не цікаво писати, це вже інше, чомусь люди не пишуть гарного, бо у них все добре, тому що задоволені, а пишуть ті хто вважав інше, просто їх не виправив, розберіться самі для початку, все введено та є документи, не вірте тому що написано і не перевірено, перевірте самі, бо будинок у нас чудесний і документи є,я як людина яка там живе усім задоволена.
На рахунок ОСББ - будь ласка, його можна створити, згідно закону зібрали сусідів і створили, але одразу будинок треба передавати на баланс якійсь організації яка обслуговує, це навіть я знаю, а чим не подобається управляюча організація? чим осбб краще? завжди можна його організувати, в чому ваше питання по суті? Бо я так і не зрозуміла, відповіді вам надавала.