Чому клієнти не знаходять мій сайт?

Запустив онлайн-магазин, вклав гроші в дизайн та контент, але продажів майже немає. Спочатку пробував рекламу, але вона дає лише короткочасний ефект, а після її зупинки трафік зникає. Хотілося б, щоб люди самі знаходили мій сайт у Google. Чи є ефективний спосіб вийти в топ пошукової видачі?

Рекомендую звернути увагу на ADS Group, адже саме вони допомогли мені зробити сайт видимим для клієнтів. Завдяки професійному підходу та правильній SEO-стратегії мій бізнес отримав стабільний потік відвідувачів без залежності від платної реклами. Раджу зайти до них на сайт https://adsgroup.com.ua/seo/ - де мені розробили детальний план просування, виправили технічні помилки, налаштували ключові запити та покращили структуру сайту. Результат відчув уже за кілька місяців: позиції в Google значно зросли, а разом із ними - і кількість клієнтів. Вам там точно допоможуть, удачі.

У мене була майже така ж ситуація: я запустив онлайн-магазин, вклався у якісний дизайн, наповнив сайт контентом, налаштував рекламу — і спочатку все виглядало багатообіцяюче. Але як тільки реклама припинялась, трафік падав до нуля. Хотілося не просто миттєвих переходів, а стабільного потоку покупців з Google.

Тоді я звернувся до JobStudio — мені їх порадив знайомий, який уже мав позитивний досвід з ними. Ось посилання: https://jobs-worldstudio.com/. Зізнаюся, спочатку скептично ставився до SEO, бо чув, що це довго і без гарантій. Але в JobStudio відразу окреслили чіткий план просування — зробили SEO-аудит мого сайту, виправили технічні помилки, оптимізували контент під запити моєї цільової аудиторії та почали працювати над зовнішніми факторами: лінки, згадки, блог.

Результат не змусив себе чекати — вже через 2-3 місяці я побачив зростання органічного трафіку. Сайт почав виходити в ТОП за ключовими запитами, які раніше були просто недосяжні. І найголовніше — з'явилися стабільні продажі без постійного вливання грошей у рекламу.

Можу впевнено сказати: якщо хочете, щоб клієнти знаходили вас у Google самі — без якісного SEO не обійтись. І я радий, що довірив це саме JobStudio — у них дійсно системний підхід, а не просто «розкрутка заради галочки».

Сверху