У мене була майже така ж ситуація: я запустив онлайн-магазин, вклався у якісний дизайн, наповнив сайт контентом, налаштував рекламу — і спочатку все виглядало багатообіцяюче. Але як тільки реклама припинялась, трафік падав до нуля. Хотілося не просто миттєвих переходів, а стабільного потоку покупців з Google.
Тоді я звернувся до
JobStudio — мені їх порадив знайомий, який уже мав позитивний досвід з ними. Ось посилання:
https://jobs-worldstudio.com/. Зізнаюся, спочатку скептично ставився до SEO, бо чув, що це довго і без гарантій. Але в JobStudio відразу окреслили чіткий план просування — зробили SEO-аудит мого сайту, виправили технічні помилки, оптимізували контент під запити моєї цільової аудиторії та почали працювати над зовнішніми факторами: лінки, згадки, блог.
Результат не змусив себе чекати — вже через 2-3 місяці я побачив зростання органічного трафіку. Сайт почав виходити в ТОП за ключовими запитами, які раніше були просто недосяжні. І найголовніше — з'явилися стабільні продажі без постійного вливання грошей у рекламу.
Можу впевнено сказати: якщо хочете, щоб клієнти знаходили вас у Google самі — без якісного SEO не обійтись. І я радий, що довірив це саме JobStudio — у них дійсно системний підхід, а не просто «розкрутка заради галочки».