Жилой комплекс "Британский квартал"

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 1 50.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 1 50.0%

  • Всего проголосовало
    2
#21
Отчет о динамике строительных работ по состоянию на 20.11.2015 года

Начата процедура выдачи прав собственности на квартиры по дому №3.
Экспертная комиссия провела первую экспертизу лифтов в домах №1-№4, на следующей неделе будут поданы документы на принятие лифтов комиссией Госгорпромнадзора (Держгірпромнагляд).
Активными темпами проходит устранение нарушений по газовому оборудованию и прием стояков тех квартир, которые не присутствовали при первых осмотрах комиссий.
Ведутся подготовительные работы по дому №9.

1448008221_img_2048.jpg 1448008252_img_2147.jpg
 
#22
С 01.12.2015 г. по 31.12.2015 г. В ЖК «Британский Квартал» действует акция «Дарим квадратные метры», а именно Вы можете приобрести акционные квадратные метры по 0,01 грн. Детали акции узнавайте у менеджеров отдела продаж по тел .: (044) 300-11-01.

* Акция действует при условии наличия акционных квартир. Компания имеет право досрочно прекратить данную акцию.

1448980512_336h280_300.jpg
 
#23
По состоянию на 25.12.2015 г. выполнены следующие работы:

Дома №7 и №8 жилого комплекса «Британский Квартал» введены в эксплуатацию.Декларации о готовности объектов к эксплуатации выданы 21.12.2015 года департаментом ГАСКа в г. Киеве.
Продолжается процедура выдачи прав собственности на квартиры по домам №3, №4, №5 и №6.
Произведен пуск газа в стояки дома №1, в ближайшее время будет запущен газ в стояки дома №2.
Продолжается прием газовых стояков инспекторами КиевГаза в домах №3 и №4.
 
#24
По состоянию на 22.01.2016 г. выполнены следующие работы:

Работы по газификации квартала:
Дом №1 – подключено к газоснабжению более 60% квартир
Дом №2 – на следующей неделе будет проведена финальный прием инспекторами КиевГаза всех стояков. По результатам данного обхода будет озвучена дата подачи газа в стояки
Дом №3 – 23.01.2016 г будут проводится технические испытания стояков
Дом №4 – 30.01.2016 г будут проводится технические испытания стояков.
Запуск лифтов в доме №5, №6, №7, №8.
С 01.02.2016 г начинаются испытания лифтов инспекторами Госгорпромнадзора, которые будут завершены к 29.02.2016 г. По результатам испытаний лифты будут приняты в эксплуатацию и запущены.
 
#25
ну вот и мой отзыв про британский квартал:
с виду все красиво, но!
Документов на стройку британского квартала нет, продают от кооператива..место для парковки и территории для жильцов нет, обычная панелька 80-х годов.
Первые дома ввели в эксплуатацию, а потом отобрали декларацию.
Коммуникаций нет, при всем этом, владелец бизнеса ездит на бентли и владеет рядом дорогих иномарок, на стройку же денег давать не спешит, я бы на месте инвесторов задумалась над вложением денег в такую аферу.
 

Ostroyke

Поддержка форума новостроек Украины
Команда форума
#26
Праздник всех влюбленных в ЖК "Британский Квартал"
13.02.2016 года в жилом комплексе "Британский Квартал" состоялся праздник, посвященный Дню Всех Влюбленных, который организовала компания "Роял Хаус"! Небольшой фотоотчет "Как это было"

1455545622_3.jpg 1455545633_1.jpg
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#27
Новости жилого комплекса "Британский квартал" от 27.03.2016

1.jpg


Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016! Наш виставковий зразок швидкомонтованого енергоефективного котеджу! Royal House - швидко, якісно, вигідно!!
 
#29
очень жаль что нет коммуникаций и документов у жильцов, этого вы не уточнили! а это очень важный фактор! Ранее хотели купить у роял хаус ( застройщик ), но вовремя уточнили всю информацию пообщались с жильцами, дома были построены с опозданием 2 года и документов еще не дали, множество нарушений,а еще и панелька
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#30
очень жаль что нет коммуникаций и документов у жильцов, этого вы не уточнили! а это очень важный фактор! Ранее хотели купить у роял хаус ( застройщик ), но вовремя уточнили всю информацию пообщались с жильцами, дома были построены с опозданием 2 года и документов еще не дали, множество нарушений,а еще и панелька
Такой информацией мы не обладаем, есть документальные подтверждения ваших слов ?
 

Nelli

Новостройки Украины
#31
Новости Жилого комплекса "Британский квартал" 10.01.2016

Група компаній Royal House стала членом Європейської Бізнес Асоціації (EBA) – впливового і масштабного об'єднання бізнесменів і компаній-лідерів по всій Україні.
Членство Royal House в Європейській Бізнес Асоціації (EBA) є показником надійності та відкритості компанії, яка поділяє кращі європейські цінності ведення бізнесу, що спрямовані на поліпшення якості життя українців.
Наразі група компаній Royal House реалізовує масштабний проект – будівництво житлового комплексу «Нова Англія», що розташувався у Голосіївському районі столиці. Комплекс складатиметься з 11 будинків, які виконані в архітектурному стилі англійської неокласики. Завершення будівництва першої черги «Нової Англії» заплановане на жовтень 2017 року.
 

Nelli

Новостройки Украины
#32
Ход строительства Жилого комплекса "Британский квартал"

26.05.2017
На даному етапі будівництва у будинку «Ліверпуль» йде встановлення декоративних рустів на фасадній частині будівлі, які надають справжнього англійського вигляду та виконують функцію теплових замків. Більше того, виконуються роботи з монтажу вертикальних декорів будинку, які також зберігають тепло у квартирах. Продовжується утеплення балконів та вже проводиться стяжка стін 2-го та 3-го поверху. Ведуться роботи з монтажу внутрішніх мереж електропостачання з 3-го по 4-й поверхи і встановлюються білі балясини на балконах поверхів.

У будинку «Кембридж» наразі виконується встановлення монолітних ділянок перекриття 15-го поверху. Проводиться монтаж міжквартирних і внутрішньо квартирних стін 7-го поверху та утепляються бокові частин балконів.

В «Оксфорді» зараз ведуться роботи зі встановлення вхідної групи будинку та виконується гідроізоляція балконів. Також йде встановлення міжкімнатних та міжквартирних стін та перегородок з 2-го по 6-поверхи.

На будівельному майданчику 2-ї черги йде армування останньої третини несучих конструкцій фундаменту будинку «Брістоль» та проводиться влаштування бетонних підлог по ростверкам.
 

Nelli

Новостройки Украины
#33
Ход строительства Жилого Комплекса "Британский квартал"

01.06.2017
У будинку «Ліверпуль» йдуть підготовчі роботи для влаштування покрівлі. Продовжується монтаж декоративних рустів на фасадній частині будівлі, встановлюється вертикальний і горизонтальний декор. З 2-го по 4-й поверх проводиться стяжка стін. Активно ведуться роботи з установки комунікацій для водопостачання і каналізації з 2-го по 9-й поверх, також встановлюються внутрішні мережі електропостачання 3-го і 4-го поверху.

У «Кембриджі» завершено монтаж ліфтові шахти останнього поверху та йде встановлення міжквартирних і внутрішньо квартирних стін з 2-го по 7-й поверх. Продовжується влаштування монолітних балконів вхідної групи будівлі, утеплюються балкони по торцям та встановлюються фальш фронтони.

У будинку «Оксфорд» проводиться монтаж міжкімнатних та міжквартирних стін і перегородок з 2-го по 9-й поверх. Проводиться утеплення і гідроізоляція балконів.

У другій черзі будівництва забетоновано 100% ростверків будинку «Брістоль» та проводиться влаштування бетонних підлог по ростверкам.
 

Nelli

Новостройки Украины
#34
Ход строительства Жилого Комплекса "Британский квартал"

08.06.2017
Повністю завершено монтаж стінових модулів ТМ Royal House у трьох будинках першої черги будівництва. Наразі основна увага зосереджена на внутрішніх роботах, але й паралельно відбувається декорування будівель фасадними рустами, балясинами та іншими елементами.

У будинку «Ліверпуль» ведуться підготовчі роботи для встановлення покрівлі. Проводиться монтаж вертикальних і горизонтальних декорів, які виконують не тільки декоративну функцію, а й є тепловими замками, що утримують тепло у квартирі та дають можливість значно економити на опаленні. Встановлюються комунікації з водопостачання і каналізації та проводиться стяжка стін. На 5-му поверсі встановлюються внутрішні мережі електропостачання.

У будинку «Кембридж» з 4-го по 6-й поверх йде монтаж міжквартирних і внутрішньоквартирних стін. Вхідна група будинку поступово набуває свого, по-справжньому англійського та величного вигляду, наразі йде встановлення монолітних балконів центрального входу будинку. Продовжується утеплення балконів по торцях та проводиться гідроізоляція.

У будинку «Оксфорд» встановлюються яскраво-білі балясини на балконах будівлі (огородження балконів), проводиться гідроізоляція балконів та їхнє утеплення по торцях. Паралельно йдуть роботи з влаштування вхідної групи будинку та встановлюються міжкімнатні та міжквартирні стіни і перегородки.

У другій черзі будівництва на завершальній стадії влаштування бетонних підлог по ростверкам.
 

Nelli

Новостройки Украины
#35
Новости Жилого Комплекса "Британский квартал"

08.06.2017
Нещодавно стартували продажі у будинку «Бірмінгем» (2-га черга).
Лише до кінця червня придбати квартиру можна за вигідною ціною – від 16 920 грн за м2.
І ще одна приємність – забудовника Royal House акредитовано державним банком України. Відтепер купити квартиру в «Нові Англії» можна у кредит строком до 20 років в «Укргазбанку» та банку «Глобус».
 

Nelli

Новостройки Украины
#36
Новости Жилого Комплекса "Британский квартал"

13.06.2017
Місто в місті «Нова Англія» продовжує створювати затишну і вишукану Англію у Голосіївському районі Києва. Багатовікова історія величних міст Великої Британії втілюється в кожному будинку комплексу.

Наразі у червні 2017 року стартував продаж квартир у будинку «Бірмінгем», що у 2-ій черзі будівництва. Початкова вартість 1 квадратного метра у «Бірмінгемі» стартує від 16 920 грн.

У будинку представлений великий вибір квартир з різним плануванням площею від 20 кв.м. Технологія зведення будівлі дозволяє на стадії будівництва створювати індивідуальні планувальні рішення. Це дає можливість мешканцям створити свою власну квартиру відповідно до потреб та уподобань.

Окрім вільного планування, забудовник пропонує майбутнім мешканцям «Нової Англії» якісний дизайнерський ремонт. Важливою перевагою ремонту від забудовника є те, що із введенням будинку в експлуатацію, мешканці отримують ключі від квартири з готовим ремонтом на який надається гарантія, що свідчить про якість і надійність виконання робіт.

Кажуть, що у самому місті Бірмінгем дерев більше, аніж самих жителів. Як і саме місто, будинок з обох боків оточений скверами, дитячими майданчиками та зонами відпочинку.

Не менш важливим є й те, що усі будинки у «Новій Англії» будуються за збірно-монолітною технологією з використанням стінових модулів ТМ Royal House. Модулі характеризуються енергоефективною системою утеплення, яка перевищує українські норми енергозбереження й повністю відповідає європейським.

Нагадаємо, що друга черга міста в місті «Нова Англія» складається з трьох будинків: «Брістоль», «Бірмінгем» і «Честер». Назва кожного будинку, це той фундамент з якого починалася історія міста в місті «Нова Англія», адже кожне місто має свою велику історію, багаторічні традиції, якість і вишуканість, які забудовник створює тут у Києв
 

Nelli

Новостройки Украины
#37
Ход строительства Жилого Комплекса "Британский квартал"

15.06.2017
У будинку «Ліверпуль» вже йде влаштування покрівлі. Велика увага зосереджена на виконанні внутрішніх робіт. Наразі проводиться стяжка 6-го поверху та проводиться монтаж внутрішніх мереж електропостачання на поверсі.

У будинку «Кембридж» проводиться монтаж міжквартирних і внутрішньо квартирних стін 5-го і 6-го поверху. Продовжується утеплення балконів по торцях та проводиться встановлення монолітного поясу на останньому поверсі будівлі. Команда будівельників вже готова до виконання фасадних робіт, наразі йде встановлення будівельних підйомників.

В «Оксфорді» йде монтаж міжкімнатних і міжквартирних стін та перегородок з 3-го по 8-й поверх. Продовжуються роботи з гідроізоляції балконів, а також швів і стиків на фасаді будівлі.

У другій черзі будівництва ведуться основні роботи з влаштування бетонних підлог по ростверкам.

Нагадаємо, що з початку червня в «Новій Англії» стартували продажі квартир у будинку «Бірмінгем», що у другій черзі будівництва. До кінця місяця придбати квартиру у будинку можна від 16 920 грн за квадратний метр.
 

Nelli

Новостройки Украины
#38
Ход строительства Жилого Комплекса "Британский квартал"

22.06.2017
Станом на 22 червня 2017 року
в будинку «Ліверпуль» продовжуються роботи з влаштування останнього поверху та монтажу покрівлі. Можна спостерігати за тим, як будівля поступово перетворюється на справжній англійський будинок, адже активно йде монтаж декоративних елементів на фасаді.


У будинку «Кембридж» продовжується влаштування монолітних балконів вхідних груп, також йде утеплення балконів по торцях, проводиться гідроізоляція й утеплення швів і стиків. Будівельники вже розпочинають встановлення монолітного поясу на останньому поверсі будівлі.

У будинку «Оксфорд» продовжується встановлення міжкімнатних та міжквартирних стін і перегородок, йде утеплення й гідроізоляція балконів. Будівля майже готова до встановлення останнього поверху, наразі йдуть фінальні підготовчі роботи до влаштування монолітного поясу.

У другій черзі будівництва ведеться влаштування бетонних підлог по ростверкам та цокольного (підвального) поверху в будинку «Брістоль».

Наразі вже йде влаштування монолітної фундаментної частини розподільчої трансформаторної підстанції, яка забезпечить безперебійне постачання електроенергії мешканцям міста в місті «Нова Англія».
 

Nelli

Новостройки Украины
#39
Ход строительства Жилого Комплекса "Британский квартал"

29.06.2017
В будинку «Ліверпуль» встановлюються декоративні елементи по торцях та завершується декоративна фасадна обробка будівлі. Наразі активно йдуть роботи з монтажу покрівлі. Всередині будинку проводиться монтаж системи водопостачання і каналізації з 8-го по 10-й поверх.

У будинку «Кембридж» приступили до встановлення огороджень балконів – тих самих сніжно-білих балясин, які є однією із родзинок будинків «Нової Англії». Йдуть роботи з влаштування монолітного поясу над 13-м поверхом для зведення останнього, мансардного, поверху будівлі.

У будинку «Оксфорд» завершується влаштування монолітного поясу над 13-м поверхом і зовсім скоро будуть вестись роботи над будівництвом останнього, мансардного, поверху будинку. Наразі йде монтаж міжкімнатних та міжквартирних стін і перегородок з 3-го по 8-й поверх.

Велика увага будівельників зосереджена на зведенні розподільчої трансформаторної підстанції, яка забезпечить жителям безперебійне енергопостачання, на ділянці вже проводиться зведення стін.

У другій черзі будівництва ведеться влаштування опалубки для заливки цокольного поверху будинку «Брістоль». Варто зазначити, що на заводі вже готові стінові модулі ТМ Royal House 5-ти поверхів будинку та йде виготовлення стінових модулів 6-го поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#40
Новости Жилого Комплекса

12.07.2017
Відтепер придбати квартиру в «Новій Англії» можна у кредит строком до 20-ти років.

Група компаній «Роял Хауз» отримала акредитацію від державного Укргазбанку, що стало додатковим підтвердження надійності забудовника. Тепер усі бажаючі можуть стати власниками нового, сучасного житла, скориставшись кредитною програмою від банка-партнера. Перший внесок за кредитом складатиме від 30%, а термін дії – до 20 років. Крім того, можливе дострокове погашення кредиту без додаткових комісій та виплат.

«Отримання акредитації від одного з найбільших банків України свідчить про те, що проект міста в місті «Нова Англія» – надійний. З «Новою Англією» майбутні резиденти отримують не тільки власне помешкання, а й економне та енергоефективне житло, адже стінові модулі з яких будуються будинки, зберігають тепло у квартирах, завдяки чому економія на опаленні складатиме до 55%. Підтвердженням цьому є наш готовий житловий комплекс «Британський квартал», енергоефективність якого підтверджена Науково-освітнім центром проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА (БНЕС Центр КНУБА)», – розповідає Руслана Грабко, директор з продажів та маркетингу Групи компаній «Роял Хауз».
 
Сверху